Jeanny Dreef - juridisch medewerker  
     
    Jeanny Dreef heeft in juni 2017 haar Bachelor Rechtsgeleerdheid gehaald. Zij heeft de keuzevakken Personen- en familierecht en Inleiding Jeugdrecht gevolgd. Sinds april 2016 is zij juridisch medewerker bij de Stichting Kinder- en Jongerenrechtswinkel in Leiden. Deze stichting geeft kosteloos en vrijblijvend juridisch advies aan jongeren tot en met eenentwintig jaar. Daarnaast gaan de medewerkers een keer per maand naar Forensisch Centrum Teylingereind in Sassenheim waar de gevangenen eveneens de mogelijkheid krijgen tot het stellen van al hun juridische vragen. Van september 2016 tot en met april 2017 is zij voorzitter geweest van de onderwijscommissie. In deze commissie was zij verantwoordelijk voor het organiseren van lezingen door sprekers die werkzaam zijn op het gebied van het familie- en jeugdrecht. Sinds april 2017 vervult zij de bestuursfunctie van voorzitter waarbij zij hoofdverantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de stichting.

Van september 2016 tot en met december 2016 heeft zij stage gelopen bij De Scheidingsplanner in Rotterdam. Ook vervult zij sinds september 2017 een bestuursfunctie als manager planning bij Stichting Studieondersteuning Leiden en geeft zij tentamentrainingen aan studenten.

Zij heeft besloten om na het behalen van haar bachelor een tussenjaar te nemen . De reden hiervoor is om eerst kennis en ervaring op te doen in de praktijk alvorens aan haar master Civiel Recht te beginnen.

De keuze om stage te lopen bij Verhoeff is bij Jeanny ingegeven door haar grote interesse in het familie- en jeugdrecht. Door de kleinschaligheid van het kantoor word je overal actief bij betrokken.
     
   
 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Eisenhowerlaan 106 | 2517 KL DEN HAAG | TELEFOON 070 - 356 33 33 | FAX 070 - 363 09 37
E-MAIL | WWW.VERHOEFFADVOCATEN.NL