Mr R. (Roxane) Rabarison - Advocaat en aspirant mediator  
     
    Roxane Rabarison is in 2001 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in het Nederlands recht en beschikt over een veelzijdige juridische achtergrond. Als rechtenstudent fungeerde zij al in diverse juridische nevenactiviteiten onder ander in de ondernemingsraad van een groot expeditiebedrijf op Schiphol. Na haar studie werkte zij tot 2008 bij een groot bestuursorgaan en heeft zij veel proceservaring opgebouwd. Vanaf 2006 tot 2012 heeft zij als medeoprichter van een groot aannemingsbedrijf als jurist en financieel adviseur gewerkt; op deze wijze heeft zij zich bekwaamd in ondernemingsrechtelijke aangelegenheden, een kwaliteit die haar thans goed te pas komt als advocaat. De overstap naar de advocatuur heeft plaatsgevonden in december 2014.

Sindsdien houdt Roxane zich voornamelijk bezig met zaken op het gebied van personen- en familierecht in de ruimste zin van het woord (o.a. echtscheiding, afstamming, gezag, omgang, alimentatie-berekeningen, huwelijksvermogensrecht en zaken met internationale aspecten. Door haar veelzijdige achtergrond en ervaring is zij in staat om voor zowel particulieren als ondernemers goed en gedegen te adviseren en een stappenplan met de cliënten uit te zetten dat gebaseerd is op kwaliteit en juridische inzichten.

Zij heeft met goed gevolg in 2018 de juridische opleiding Familierecht van Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) afgesloten. Ook heeft zij nagenoeg de vFAS mediation specialisatie opleiding met goed gevolg afgerond.

Zij is trots op haar aspirant-lidmaatschap van de vFAS en heeft vanuit die hoedanigheid meerdere mediations afgerond.

Roxane wil na jarenlange ervaring met haar collega's in Amsterdam de overstap maken naar Verhoeff Advocaten om haar eerder opgebouwde focus in het Familierecht nader te ontwikkelen en te verruimen nu het kantoor Verhoeff Advocaten een niche kantoor is waar het Familierecht op hoog niveau wordt bedreven en er een veelzijdige en creatieve aanpak heerst. De wisselwerking met ondernemers en particulieren ontvouwt zich in een veilige aanpak en handelwijze van het kantoor Verhoeff Advocaten, waarbij primair doel is het belang van het kind in een echtscheidingssituatie. Oplossingen in mediation die leiden tot niet te hoeven procederen prevaleren boven escalatie via rechterlijke procedures. Het kantoor kenmerkt zich bovendien door de actuele ontwikkelingen bij te houden, ondersteund door de opleidingen die in ruime zin wordne gegeven op dit specialistische vakgebied.
     
   
 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
DEN HAAG | EISENHOWERLAAN 106 | 2517 KL | TELEFOON 070 - 356 33 33 | FAX 070 - 363 09 37
AMSTERDAM | OOSTEINDE 21 | 1017 WT
E-MAIL | WWW.VERHOEFFADVOCATEN.NL